Sistemul de scurgere ALUZINC



Sistemul pluvial ALUZINC este produs din materia primă cunoscută sub numele de ALUZINC.
ALUZINC = tablă laminată din oțel carbon și acoperită cu un strat de protecțiepe ambele fețe, format din zinc 55%, aluminiu 43.4% și siliciu 1.6%. Aceste trei materiale armonizează perfect cu oțelul suport și conferă produsului o rezistență remarcabilă la coroziunea atmosferică.

Sistemul pluvial ALUZINC se remarcă prin estetica deosebită și rezistența ridicată la coroziune. Acest produs îmbină durabilitatea oțelului, protecția oferită de zinc și stabilitatea și strălucirea date de aluminiu.
Estetic deosebită se datorează aspectului natural cu floare de zinc dat de stratul transparent şi subţire de oxid de aluminiu.

Strat de protecție: 
Sistemul Pluvial ALUZINC este disponibil în două grupe dimensionale: 150/100 și 125/90.

Documentație

Share:

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Etichete

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Noutati

  • Servicii montaj acoperis
  • Servicii montaj sistem pluvial
  • Servicii tinichigerie
  • Masuratori antecalculatii si montaj
  • Informatii utile

Testimoniale

Avatar

Matei Marian Braila

"Tigla metalică nu este doar o alegere estetică, ci și o soluție durabilă. Rezistă la intemperii, oferă izolare termică și se menține frumoasă timp îndelungat."

Avatar

Mihai Viziru- BRAILA

"Alegerea tiglei metalice a fost cea mai bună decizie pentru casa mea. Acum am un acoperiș rezistent și uimitor de frumos!"